Inkoop

Wij betalen graag meer voor jouw gebruikte elektrische fiets. Dat kan je een goede deal opleveren!!

De voordelen:

Wij betalen een goede prijs voor jouw gebruikte E-Bike.
Zonder inruil kun je bij de aankoop van een nieuwe fiets meer korting bedingen bij een rijwielzaak.
Wij komen de E-Bike bij je ophalen.
Je hoeft je fiets vooraf niet te poetsen.
Je krijgt direct geld bij het ophalen van de fiets.
Ben je van plan je gebruikte elektrische fiets de deur uit te doen?

 

De mogelijkheden

Je ruilt je gebruikte E-Bike in bij de fietsenzaak waar je een nieuwe E-Bike gaat kopen. Die zaak biedt voor jouw fiets een bedrag dat heel hoog lijkt, maar dat niet is in werkelijkheid. Dat komt omdat de korting die je op de nieuwe fiets zou kunnen krijgen al bij de verkoopprijs opgeteld is.
Een deal sluiten met Kempen E-bikes levert je een betere opbrengst op. Door je gebruikte E-bike aan ons te verkopen, kun je honderden euro’s meer verdienen want korting op een nieuwe E-Bike krijg je toch wel, ook zonder inruil. Dat is dus eigenlijk dubbele winst.

Bepaalde merken adverteren vaak met slogans als: ‘Nu € 600,- voor je oude E-bike. Maar omdat het voor de klant niet duidelijk is of over bruto- of nettobedragen wordt gesproken, is de korting in werkelijkheid minder dan je zou denken.

Je verkoopt de fiets zelf aan een particulier via bijvoorbeeld Marktplaats. Dit kan een goede optie zijn, maar is niet echt leuk om te doen en levert veel extra werk op. Je wilt de fiets netjes aanleveren dus moet je ‘m poetsen, een advertentie opstellen, aantrekkelijke foto’s maken, eventueel kosten maken voor het plaatsen van de advertentie én je krijgt vreemde mensen op de stoep die het onderhandelen als sport zien. Daar gáát je verwachte opbrengst.
Je verkoopt de fiets via andere inkoopplatforms. Dat kan, maar wij betalen waarschijnlijk meer.
De keuze is aan jou!

 

Voorwaarden

Wij kopen alleen A-merk elektrische fietsen.
De fiets moet minimaal in redelijke staat zijn en naar behoren functioneren.
Wij kopen geen fietsen met ION-batterij.
Je komt langs met je E-bike of stuurt vier duidelijke foto’s van de fiets naar info@kempenebikes.nl of whatsapp 06-30260526.
Om ons te vrijwaren van heling en te voorkomen dat we ongewild meewerken aan diefstal, dient bij voorkeur een factuur van de aankoop bij de fiets aanwezig te zijn en moet er een inkoopverklaring, ingevuld en ondertekend te worden.
Wij controleren altijd de framenummers via www.stopheling.nl.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Deel het met uw vrienden!