Gazelle elektrische fiets

Gazelle is in 1892 opgericht. Het is een Nederlandse fietsenfabriek die destijds ook auto’s, brom- en motorfietsen heeft geproduceerd. Nu richt deze firma zich voornamelijk op elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Gazelle mag zich sinds 1992 Koninklijk noemen. De fabriek is gevestigd in de plaats Dieren. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen per jaar en is daarmee marktleider in Nederland.

De elektrische fiets, ook wel bekend als e-bike, is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Je ziet deze fietsen tegenwoordig in alle vormen, kleuren en maten voorbij komen. Gazelle biedt een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning. Je kiest zelf welke elektrische fiets het beste past bij jouw situatie. De meest bekende Gazelle fiets van het moment is de Orange E-bike.

Je kan een Gazelle E-bike gebruiken om boodschappen mee te nemen. Maar ook om dagelijks naar je werk te fietsen. Daarnaast wordt de elektrische fiets veel gebruikt om te ontspannen met een leuke rit door een heuvelachtig landschap. Met een duwtje in de rug van de trapondersteuning kom je overal fluitend aan. Fietsen is nog nooit zo comfortabel geweest!

Batavus
Cortina
Flyer
Gazelle
Sparta
Victoria